Mystiek in de getallen


Navigatieframe


Dit is weer eens iets heel anders.

Tot nu toe hield ik me vooral bezig met 2 , 8, 16, 32 en 64 bits getallen, hardware en besturingssystemen. Zie Meerdere besturingssystemen op de PC.

Maar toen ik de 50 gepasseerd was, ontdekte ik dat de oude 9, 10 en 12 tallige rekenstelsels computer- en internetliefhebbers veel meer te bieden hebben. De komende tijd zal ik u er onwaarschijnlijke voorbeelden van geven.

Ik heb deze site aangemeld bij enige commerciële en ons kent ons startpagina´s, omdat het mij nuttig leek dat u van mijn bevindingen zou horen. Maar ik kreeg aanvankelijk nul op mijn request.

Ook goed, want de nul is een heilig getal wist ik. De inzichten kwamen wat te vroeg. Maar verstomd staan is ook de basis van iedere vernieuwing, zoals de evangelist Thomas al zei.

Via Google (numeriek gezien het geluksgetal 7) zult u mij ook wel vinden. Want toeval bestaat niet. En iedere waarheid zal ooit blijken. Wie zoekt zal vinden, zo bleek mij aldoor in mijn zoekende bestaan.

Enneagram en astrologie

Enneagram index

Enneagramscores van beroemde Nederlanders gebaseerd op astrologische gegevens

Enneagramscores of famous people based on astrological statistics

Numerologie

Numerologieindex

sitemap
Opdat het u net zo goed gaat als mij!

Met vriendelijke groeten,

Sjoerd Visser

site search by freefind

Deze teksten mogen niet worden gewijzigd, vermenigvuldigd of voor commerciële doeleinden worden gebruikt zonder toestemming van de auteur.


> Top <


© Sjoerd Visser (2010).